Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
SmørrebrødCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T20:26:41+01:00
et blomkålshoved

BLOMKÅLSSPREAD MED SYLTET BLOMKÅL OG RYSTERIBS

Caroline2021-01-20T20:32:38+01:00
et bundt gulerødder

GULERODSMADDER

Caroline2021-01-20T20:37:21+01:00
Små madder på fad med jordskokker og porremayonnaise

JORDSKOKKER MED PORREMAYONNAISE

Caroline2021-01-20T20:41:53+01:00
Kartoffel med skræl

KARTOFFEL I RØGEOST

Caroline2021-01-20T20:48:09+01:00
Rødbede

RØDBEDEMAD MED PEBERRODSCREME

Caroline2021-01-20T20:45:09+01:00
knoldselleri

SMØRREBRØD MED KNOLDSELLERI OG CITRONMAYO

Caroline2021-01-20T20:52:55+01:00
Ærtepuremadder på tallerken

SMØRREBRØD MED PURE AF ÆRTER OG GRØNNE BØNNER

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top