Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
SalaterCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T19:34:35+01:00
et bundt gulerødder

ASIATISK GULERODSSALAT

Caroline2020-10-07T11:00:32+02:00
knoldselleri

BAGT KNOLDSELLERI PÅ BØNNECREME

Caroline2020-10-06T20:26:24+02:00
Rødbede

BAGT RØDBEDESALAT

Caroline2020-10-06T20:30:32+02:00
aubergine

BAGTE AUBERGINER MED LIMABØNNER

Caroline2021-01-20T19:30:08+01:00
en halv tomat

BAGTE TOMATER MED ESTRAGON

Caroline2020-09-30T09:48:21+02:00
et spidskålshoved

COLESLAW AF SPIDSKÅL OG HVID QUINOA

Caroline2020-10-06T20:25:22+02:00
Fennikelsalat i skål

FENNIKELSALAT MED APPELSINMARINEREDE BØNNER

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
Grønkål

GRØNKÅLSSALAT MED GRANATÆBLER

Caroline2021-01-20T19:37:11+01:00
hjertesalat

HJERTESALAT MED HYLDEBLOMSTVINAIGRETTE

Caroline2021-01-20T20:59:07+01:00
Hvidkål

KÅLSALAT TIL ÅRSTIDEN

Caroline2020-10-06T20:27:34+02:00
Laurbærkartofler i salat i skål

LAURBÆRKARTOFLER I SALAT

Caroline2020-10-06T20:23:49+02:00

MAROKKANSKE GULERØDDER

Caroline2021-01-20T19:28:10+01:00
Quinoasalat i skål

QUINOASALAT MED LIME

Caroline2021-01-20T19:25:30+01:00
en bunke ris

RISSALAT MED BUTTERNUT SQUASH

Caroline2020-10-06T20:22:40+02:00
en halv tomat

SØDE TOMATER MED CITRON

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top