Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
GryderetterCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2020-09-30T09:48:15+02:00
Blomkål i green curry i skål

BLOMKÅL I GREEN CURRY

Caroline2021-01-20T21:12:37+01:00
cassoulet

CASSOULET

Caroline2021-01-20T21:13:57+01:00
chili sin carne i gryde

CHILI SIN CARNE

Caroline2020-10-01T11:07:46+02:00
Gartnerens bolognese i en skål

GARTNERENS BOLOGNESE

Caroline2021-01-20T21:15:37+01:00
indisk curry i skål

INDISK CURRY MED RAITA

Caroline2021-01-20T21:16:52+01:00
Marokkansk gryderet i skål

MAROKKANSK GRYDE

Caroline2020-10-01T11:06:31+02:00
Paprikagryde

PAPRIKAGRYDE MED SQUASH OG RØGET PAPRIKA

Caroline2021-01-20T21:18:06+01:00
små broccolibuketter

RED THAI CURRY MED SEITAN

Caroline2020-10-01T10:58:35+02:00
svampestroganoff

SVAMPESTROGANOFF

Caroline2021-01-20T21:19:21+01:00
Tikka Masala med mangosalat

TIKKA MASALA MED KNOLDSELLERI

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top