Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Dip og smørrelseCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T19:58:43+01:00
Æble

ÆBLECHUTNEY

Caroline2020-10-07T11:24:22+02:00
Ærter

ÆRTEDYP MED MYNTE

Caroline2020-10-07T11:23:18+02:00
Grov baba ganoush i skål

BABA GANOUSH MED GRØNNE LINSER

Caroline2021-01-20T20:01:01+01:00
rød peberfrugt

CHILIMAYONNAISE MED BAGT PEBER

Caroline2020-10-07T11:21:14+02:00
Gul ærtedip i lille glasskål

GUL ÆRTEDIP MED KARRY

Caroline2021-01-20T20:02:17+01:00
Hara Bare kebab på tallerken med brød, salat og dip

HARA BARA KEBAB

Caroline2020-10-07T11:18:40+02:00
HVis bønnedip i skål på fad med friske grøntsagsstænger

HVID BØNNEDIP MED KAPERS OG CITRON

Caroline2021-01-20T20:03:42+01:00
hvide bønner

HVID BØNNEHUMUS MED BRUNET SMØR

Caroline2020-10-07T11:19:58+02:00
en bunke kikærter

KIKÆRTEMAYONNAISE

Caroline2020-10-07T11:15:49+02:00
rød peberfrugt

MOJO PEBERFRUGTDIP MED LINSER

Caroline2020-09-30T09:48:20+02:00
et bundt bredbladet persille

PERSILLEPESTO

Caroline2021-01-20T20:05:51+01:00
et bundt bredbladet persille

PERSILLEPESTO MED GRØNNE FLÆKÆRTER

Caroline2021-01-20T20:08:27+01:00
Persisk dip i skål

PERSISK DIP – MÂSTE BOORANI

Caroline2020-09-30T09:48:23+02:00
agurk med skårne skiver

RAITA AF AGURK OG RADISER

Caroline2020-09-30T09:48:20+02:00
mynte

RAITA MED MYNTE OG RÆDDIKE

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top