Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
DesserterCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2020-10-07T11:41:41+02:00
sorte bønner

BØNNEBROWNIE

Caroline2020-10-07T11:39:09+02:00
Citronmousse anrettet i små glas

CITRONMOUSSE UDEN HUSBLAS

Caroline2020-10-07T11:37:06+02:00
Gulerodskage med orangepynt på fad

GULERODSKAGE med daddelcreme

Caroline2020-10-07T11:32:45+02:00
solbær

SOLBÆRMOUSSE UDEN HUSBLAS

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse
  • Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
    • Dag 1, uge 1: Indisk curry, sprød fennikelsalat, urtebrød og stegte broccoli
    • Dag 2, uge 1: Fiskefrikadeller med gule ærter, spinattærte og sprøde squash med palmekål
    • Dag 3, uge 1: Hakkebøf med gråærter og løgflødesauce, bagt kartoffelsalat og krammet rødkål
    • Dag 4, uge 1: Tartelet anno 2023, knoldsellerimad og karameliserede gulerødder
    • Hovedelement
    • Tærte, brød og bagværk
    • Salater
    • Pålæg og smørrebrød
    • Saucer og smørrelse
    • Andet grønt tilbehør

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top