Tomatsalsa-relish

Sådan gør du
- Kom løg, chili, peberfrugt, tomater, ingefær, eddike og sukker i en tykbundet gryde, og lad det hele simre i ca. 25 minutter.
- Hak butterbeans groft.
- Kom butterbeans i gryden og tilsæt salt.
- Kog yderligere 3 minutter.
- Kom det hele i et skoldet syltetøjsglas, og kom det på køl.
Ingredienser
350 g rødløg, fintsnittet
15 g rød chili, fintsnittet
320 g rød peberfrugt i tern
1.3 kg friske tomater i tern
40 g frisk ingefær i skiver
60 g lagereddike
200 g sukker
8 g salt
300 g kogte butterbeans
Portionsstørrelse: 40 g
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 308 kj | |
Protein | 1,86 g | 10 E% |
Kulhydrat | 14,2 g | 84E% |
Fedt | 0,33 g | 5 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgruppe
Denne opskrift er udviklet efter kostråd til måltider og egner sig til kantiner.
Opskriften er en del af projekt Sunde, klimavenlige opskrifter til professionelle køkkener.