Tomat med pebermash – smørrebrød

Kartoffelmad

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Rib grønkålen og snit den fint.

Vend grønkålen med eddike, olivenolie, salt og peber.

Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

Skær skalotteløgene i tynde skiver.

Smør mayonnaise på rugbrødsskiverne.

Læg 3-4 skiver tomat på hver.

Kom 1 tsk. pebermash på hver portion og top med grønkål.

Riv peberrod henover.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 125g

    grønkål

  • 25ml

    eddike

  • 25ml

    olivenolie

  • salt og peber

  • 1000g

    tomater

  • 100g

    skalotteløg

  • 250ml

    mayonnaise

  • 10stk

    skiver rugbrød

  • 250ml

    pebermash* eller chilisauce

  • juster efter styrke

  • Warning: Undefined array key "ingredients_unit" in /customers/8/3/6/metodikogsmag.dk/httpd.www/wp-content/plugins/recipe-calculator/public/rcal.php on line 87 Warning: Undefined array key "ingredients_unit" in /customers/8/3/6/metodikogsmag.dk/httpd.www/wp-content/plugins/recipe-calculator/public/rcal.php on line 89
  • 10

    cm peberrod

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

I samme kategori