Syltede løg

Sådan gør du
- Hæld vand, hvidvinseddike, sukker, peber, laurbærblade og dildfrø op i en gryde.
- Giv syltelagen et opkog, og hæld skoldhed over løgbådene.
- Tildæk med låg, og lad sylte minimum 2 dage før brug.
Ingredienser
1.8 kg rødløg i fine både
800 g vand
800 g hvidvinseddike 6%
800 g sukker
5 g sort peber, hel
2 g laurbærblade
5 g dildfrø
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 1198 kj | |
Protein | 0,034 g | 0 E% |
Kulhydrat | 70,45 g | 100 E% |
Fedt | 0,003 g | 0 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.