Syltede løg
Sådan gør du
Hæld vand, hvidvinseddike, sukker, peber, laurbærblade og dildfrø op i en gryde.
Giv syltelagen et opkog, og hæld skoldhed over løgbådene.
Tildæk med låg, og lad sylte minimum 2 dage før brug.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 1800g
rødløg i fine både
- 800g
vand
- 800g
hvidvinseddike 6%
- 800g
sukker
- 5g
sort peber, hel
- 2g
laurbærblade
- 5g
dildfrø
Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 1198 kj | |
Protein | 0,034 g | 0 E% |
Kulhydrat | 70,45 g | 100 E% |
Fedt | 0,003 g | 0 E% |
* E% = Energiprocentfordeling