Smørevenlig postej af bønner og soltørrede tomater
Sådan gør du
DAGEN FØR: Sæt de hvide bønner i blød i rigeligt vand (se anvisning på pakken).
PÅ DAGEN:
Kog de hvide bønner, som anvist på pakken.
Køl bønnerne af i en si eller dørslag, når de er færdigkogt. gem evt. lidt af kogevandet.
OBS: Du kan bruge hvide bønner på dåse, hvis du ikke har tid til at udbløde og koge bønnerne.
Dræn de soltørrede tomater for olie.
Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til massen har fået en cremet, ensartet konsistens.
Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra bønnerne, hvis massen er for klæg.
Smag til med salt og peber.
Kom bønnepostejen i en form eller en bøtte med låg, og opbevar den i køleskab.
Ingredients for10portionsportionportions:
- 165g
kogte, hvide bønner
- 15g
solsikkekerner
- 5g
soltørrede tomater
- 10g
olivenolie
- 5g
frisk citronsaft
- 1g
paprika
salt og peber
vand