Smørevenlig postej af bønner og soltørrede tomater

postej

Sådan gør du

DAGEN FØR: Sæt de hvide bønner i blød i rigeligt vand (se anvisning på pakken).

PÅ DAGEN:

Kog de hvide bønner, som anvist på pakken.

Køl bønnerne af i en si eller dørslag, når de er færdigkogt. gem evt. lidt af kogevandet.

OBS: Du kan bruge hvide bønner på dåse, hvis du ikke har tid til at udbløde og koge bønnerne.

Dræn de soltørrede tomater for olie.

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til massen har fået en cremet, ensartet konsistens.

Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra bønnerne, hvis massen er for klæg.

Smag til med salt og peber.

Kom bønnepostejen i en form eller en bøtte med låg, og opbevar den i køleskab.

Ingredients for10portionsportionportions:

  • 165g

    kogte, hvide bønner

  • 15g

    solsikkekerner

  • 5g

    soltørrede tomater

  • 10g

    olivenolie

  • 5g

    frisk citronsaft

  • 1g

    paprika

  • salt og peber

  • vand

Passer godt sammen med