Rysteribs
Sådan gør du
3 dage før
Fordel ribs i en gastrobakke (max 2,5 kg pr bakke).
Drys med sukker.
Tildæk med film og opbevar på køl.
2 dage før
Vend grundigt i ribsene, og stil tilbage på køl.
1 dag før
Bag ribs og sukker ved 120 grader i 30 minutter.
Tjek minimumtemperatur er 75 grader.
Afkøl og opbevar på køl. Der bliver ca. 2 kg.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 2500g
ribs, frost
- 1000g
sukker
Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 677 kj | |
Protein | 0,975 g | 2 E% |
Kulhydrat | 34,58 g | 87 E% |
Fedt | 1,275 g | 7 E% |
* E% = Energiprocentfordeling