Rysteribs

Sådan gør du
3 dage før
- Fordel ribs i en gastrobakke (max 2,5 kg pr bakke).
- Drys med sukker.
- Tildæk med film og opbevar på køl.
2 dage før
- Vend grundigt i ribsene, og stil tilbage på køl.
1 dag før
- Bag ribs og sukker ved 120 grader i 30 minutter.
- Tjek minimumtemperatur er 75 grader.
- Afkøl og opbevar på køl.
10 portioner = ca. 2 kg.
Ingredienser
2.5 kg ribs, frost
1 kg sukker
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 677 kj | |
Protein | 0,975 g | 2 E% |
Kulhydrat | 34,58 g | 87 E% |
Fedt | 1,275 g | 7 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.