Raita med mynte og ræddike
Sådan gør du
Bland ræddiker og kinaradiser med salt, og lad det stå ca. 30 minutter.
Dræn grønsagerne for væske.
Bland grønsager, skyr, mynte, honning og krydderier til raitaen, og lad den gerne trække et par timer før servering.
Portionsstørrelse: 80 g
Ingredients for50portionsportionportions:
- 1500g
røde ræddiker i fine strimler
- 1500g
kinaradiser i fine strimler
- 1200g
skyr 0,2%
- 40g
hakket mynte
- 40g
honning
- 8g
spidskommen
- 8g
friskkværnet peber
- 15g
salt
Næringsindhold
Pr 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 171 kj | |
Protein | 4,02 g | 40 E% |
Kulhydrat | 5,2 g | 56 E% |
Fedt | 0,16 g | 3 E% |