Persillepesto

Sådan gør du

Blend persille, bønner og hvidløg groft.

Tilsæt olien, mens foodprocessoren kører.

Blend til en grov pesto.

Smag til med salt og peber.

Tilsæt lidt vand, så pestoen bliver let flydende.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 150g

    persille, rester og stilke

  • 50g

    limabønner

  • 2g

    hvidløg

  • 50g

    olivenolie

  • 2g

    salt

  • 1g

    friskkværnet peber

  • evt. lidt vand

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

I samme kategori