Pasta fra Italien med grøn pesto

pastapesto

Sådan gør du

Dagen før:

  1. Sæt limabønner i blød efter pakkens anvisning.

På dagen:

  1. Kog limabønnerne efter pakkens anvisning.
  2. Blend persille, bønner og hvidløg groft.
  3. Tilsæt olien, mens blenderen/foodprocessoren kører. Pestoen må godt være lidt grov.
  4. Smag pestoen til med salt og peber.
  5. Tilsæt evt. lidt vand, så pestoen bliver lidt flydende.
  6. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend det med den færdige pesto.
Udskriv opskrift

Ingredienser

20 g kogte limabønner/butter beans
710 g grov pasta
50 g bredbladet persille
1 g hvidløg
20 g olivenolie
salt og peber
evt. lidt vand

Målgruppe

Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.

Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.