Panisse med kimchi

Panisse

Fotograf: Chris Tonnesen

Sådan gør du

Kog kikærtemel og vand langsomt op i en gryde under piskning, til grøden tykner. Den skal være meget tyk.

Tag gryden af varmen efter ca. 5 minutter.

Hak kimchien groft, og rør i kikærtegrøden.

Kom kikærtegrøden i en flad form, og stil den på køl ca. 30 min., til den er fast og skærbar.

Skær den afkølede, faste kikærtegrød ud i aflange stave, og steg dem gyldne og sprøde i rigeligt olie.

Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle

Serveringsforslag: Servér panisse med lidt salat, taboulleh, hummus eller yoghurtdip.

OBS: Panissen kan også laves uden kimchi. Brug i stedet fx 5 spsk. rød karrypasta og lidt ekstra vand til denne portion.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 500g

    kikærtemel

  • 1400ml

    vand

  • 500g

    kimchi*

  • neutral olie/olivenolie til stegning

Egnet til vinter

VINTER

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

I samme kategori