Panisse med kimchi
Sådan gør du
Kog kikærtemel og vand langsomt op i en gryde under piskning, til grøden tykner. Den skal være meget tyk.
Tag gryden af varmen efter ca. 5 minutter.
Hak kimchien groft, og rør i kikærtegrøden.
Kom kikærtegrøden i en flad form, og stil den på køl ca. 30 min., til den er fast og skærbar.
Skær den afkølede, faste kikærtegrød ud i aflange stave, og steg dem gyldne og sprøde i rigeligt olie.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle
Serveringsforslag: Servér panisse med lidt salat, taboulleh, hummus eller yoghurtdip.
OBS: Panissen kan også laves uden kimchi. Brug i stedet fx 5 spsk. rød karrypasta og lidt ekstra vand til denne portion.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 500g
kikærtemel
- 1400ml
vand
- 500g
kimchi*
neutral olie/olivenolie til stegning