Misosuppe

Misosuppe

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Snit forårsløgene fint.

Hak kimchien let.

Skær kinakål i tykke strimler eller pak choi i både.

Skræl ingefær og riv den fint.

Skær svampene i mindre stykker.

Skær tofuen i små tern.

Steg svampene gyldne i lidt olie.

Steg tofuen sprød i olie.

Kog vand eller bouillon op i en gryde.

Kog kinakål eller pak choy i et par minutter og tag det op.

Rør ingefær og miso i suppen, og smag til med sojasauce.

Kog eller blancher nudlerne i letsaltet vand, til de er al dente.

Servering: Fordel nudler og suppe i store skåle og top med svampe, tofu, kinakål/pak choi, forårsløg og kimchi.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 150g

    forårsløg

  • 300g

    kimchi*

  • 650g

    kinakål eller pak choy

  • 25g

    frisk ingefær

  • 250g

    svampe, fx champignon,

  • shiitake eller kejserhatte

  • 750g

    fast tofu

  • neutral olie

  • 2500ml

    vand

  • 130g

    hvid miso

  • 150ml

    sojasauce eller tamari

  • 500g

    hvede- eller risnudler

Egnet til forår

FORÅR

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

I samme kategori