Minetrone med grønkål, bælg og urter

Sådan gør du

Steg løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri godt af i olie.

Tilsæt kartofler, linser, laurbær og bælgfrugtlage.

Lad det koge i ca. 20 min.

Tilsæt de kogte ingridærter, tomater og grønkål, og kog det yderligere 10 min.

Smag til med salt og peber.

Portionsstørrelse: 175 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 500g

    løg, fint hakket

  • 50g

    hvidløg, fint hakket

  • 500g

    gulerødder, halve skiver

  • 500g

    bladselleri i skiver

  • 75g

    olivenolie

  • 750g

    kartofler i små tern

  • 500g

    tørrede anicialinser

  • 8g

    laurbærblade

  • 4000g

    kogelage fra bælgfrugter

  • 500g

    kogte, udblødte ingridærter

  • 5500g

    tomater, hakkede

  • 1000g

    grønkål, fint snittet

  • 40g

    salt

  • 20g

    peber

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 177 kj
Protein 2,18 g 21 E%
Kulhydrat 5,19 g 61 E%
Fedt 0,88 g 18 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med