Minetrone med grønkål, bælg og urter
Sådan gør du
Steg løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri godt af i olie.
Tilsæt kartofler, linser, laurbær og bælgfrugtlage.
Lad det koge i ca. 20 min.
Tilsæt de kogte ingridærter, tomater og grønkål, og kog det yderligere 10 min.
Smag til med salt og peber.
Portionsstørrelse: 175 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 500g
løg, fint hakket
- 50g
hvidløg, fint hakket
- 500g
gulerødder, halve skiver
- 500g
bladselleri i skiver
- 75g
olivenolie
- 750g
kartofler i små tern
- 500g
tørrede anicialinser
- 8g
laurbærblade
- 4000g
kogelage fra bælgfrugter
- 500g
kogte, udblødte ingridærter
- 5500g
tomater, hakkede
- 1000g
grønkål, fint snittet
- 40g
salt
- 20g
peber
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 177 kj | |
Protein | 2,18 g | 21 E% |
Kulhydrat | 5,19 g | 61 E% |
Fedt | 0,88 g | 18 E% |
* E% = Energiprocentfordeling