Makrel i cremet salat

makrelsalat

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 210 grader almindelig ovn, og gør en bageplade eller et ildfast fad klar med bagepapir.
  2. Spred den revne squash ud på bagepladen/fadet.
  3. Dryp olie over squashen og drys med salt og peber, før den bages i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil den er godt brunet.
  4. Lad den bagte squash køle helt af, før den røres godt sammen med mayonnaisen.
  5. Tilsæt makrel i tomat og purløg, og rør det forsigtigt sammen.
  6. Smag til med salt og peber og eventuelt citronsaft.
Udskriv opskrift

Ingredienser

75 g groftrevet squash
25 g mayonnaise
75 g makrel i tomat
5 g hakket purløg
rapsolie
citronsaft
salt og peber

Målgruppe

Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.

Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.