Makrel i cremet salat

Sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 grader almindelig ovn, og gør en bageplade eller et ildfast fad klar med bagepapir.
- Spred den revne squash ud på bagepladen/fadet.
- Dryp olie over squashen og drys med salt og peber, før den bages i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil den er godt brunet.
- Lad den bagte squash køle helt af, før den røres godt sammen med mayonnaisen.
- Tilsæt makrel i tomat og purløg, og rør det forsigtigt sammen.
- Smag til med salt og peber og eventuelt citronsaft.
Ingredienser
75 g groftrevet squash
25 g mayonnaise
75 g makrel i tomat
5 g hakket purløg
rapsolie
citronsaft
salt og peber
Målgruppe
Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.
Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.