Krammet rødkål med kerner og tyttebær
Sådan gør du
Bland tyttebær og sukker og lad stå en times tid.
Bland kål og kerner sammen med citronsaft, citronskal, olie, salt og peber.
Kram kålen, så fibrene brydes og kålen bliver blød, men stadig sprød.
Lad kålen marinere i 30 minutter.
Vend forsigtigt halvdelen af tyttebærrene i kålen, og anret det hele på store fade.
Drys med de resterende tyttebær og evt. en frisk grøn urt.
Portionsstørrelse: 100 g
Ingredients for50portionsportionportions:
- 800g
tyttebær fra frost
- 80g
sukker
- 3000g
rødkål, fintsnittet
- 1200g
kogte hvedekerner
- 160g
citronsaft
- 20g
citronskal
- 20g
olivenolie
- 10g
salt
- 6g
friskkværnet peber
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 440 kj | |
Protein | 2,53 g | 9 E% |
Kulhydrat | 21,9 g | 83 E% |
Fedt | 0,87 g | 7 E% |
* E% = Energiprocentfordeling