Kikærter i salt citronolie

Sådan gør du
- Bland alle ingredienser.
- Hav dem stående i syltetøjsglas på buffeten, eller gem på køl og anvend som salt/sur i diverse salater.
Ingredienser
500 g kogte Ingridærter (kikærter kan også bruges)
10 g saltede citroner, finthakket (salt selv citroner eller køb dem færdiglavet)
50 g olivenolie
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 792 kj | |
Protein | 5,959 g | 13 E% |
Kulhydrat | 15,01 g | 32 E% |
Fedt | 11 g | 51 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.