Kikærter i salt citronolie

kikærter

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser.
  2. Hav dem stående i syltetøjsglas på buffeten, eller gem på køl og anvend som salt/sur i diverse salater.
Udskriv opskrift

Ingredienser

500 g kogte Ingridærter (kikærter kan også bruges)
10 g saltede citroner, finthakket (salt selv citroner eller køb dem færdiglavet)
50 g olivenolie

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 792 kj
Protein 5,959 g 13 E%
Kulhydrat 15,01 g 32 E%
Fedt 11 g 51 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Målgrupper

Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.