Grove croutoner med bælgcreme og hård ost

Sådan gør du

Kog bønnerne til de er møre, køl dem ned.

Blend bønner, olie, vand, løg, urter og soltørrede tomater til en blød creme.

Smag til med salt og peber, og juster evt. med mere vand og olie for den rette konsistens.

Vend revet ost i massen, og smør det på brødet.

det i ovnen på 200 grader, til brødet er sprødt og har fået farve.

Portionsstørrelse: 30 g bælgcreme + 20 g groft brød

Ingredients for50portionsportionportions:

  • 700g

    kogte kidneybønner

  • (eller anden bælgfrugt)

  • 50g

    olie

  • 250g

    kogevand fra bønner

  • 150g

    rødløg, hakket groft

  • 70g

    hakkede urter

  • (persille, estragon, timian osv.)

  • 100g

    soltørrede tomater, hakkede

  • 30g

    salt

  • 8g

    peber, friskkværnet

  • 330g

    hård ost, revet

  • 700g

    daggammelt groft brød

  • (50 skiver)

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 869 kj
Protein 9,52 g 19 E%
Kulhydrat 20,2 g 43 E%
Fedt 8,55 g 36 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med