Grove croutoner med bælgcreme og hård ost
Sådan gør du
Kog bønnerne til de er møre, køl dem ned.
Blend bønner, olie, vand, løg, urter og soltørrede tomater til en blød creme.
Smag til med salt og peber, og juster evt. med mere vand og olie for den rette konsistens.
Vend revet ost i massen, og smør det på brødet.
det i ovnen på 200 grader, til brødet er sprødt og har fået farve.
Portionsstørrelse: 30 g bælgcreme + 20 g groft brød
Ingredients for50portionsportionportions:
- 700g
kogte kidneybønner
(eller anden bælgfrugt)
- 50g
olie
- 250g
kogevand fra bønner
- 150g
rødløg, hakket groft
- 70g
hakkede urter
(persille, estragon, timian osv.)
- 100g
soltørrede tomater, hakkede
- 30g
salt
- 8g
peber, friskkværnet
- 330g
hård ost, revet
- 700g
daggammelt groft brød
(50 skiver)
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 869 kj | |
Protein | 9,52 g | 19 E% |
Kulhydrat | 20,2 g | 43 E% |
Fedt | 8,55 g | 36 E% |
* E% = Energiprocentfordeling