Grøntsagsremoulade

Sådan gør du
- Kør kogte ingridærter på foodprocessor, og puls dem groft.
- Kør kapers og cornichons på foodprocessor, så de bliver finthakket.
- Bland med pickles.
- Vask gulerødder og knoldselleri, og skræl og riv dem fint.
- Skyl persille og dild, og hak det fint.
- Vend alle ingredienserne sammen med mayonnaise og skyr.
Ingredienser
350 g ingridærter, kogte og veldrænede
75 g kapers
100 g cornichoner
400 g pickles
300 g gulerod, revet - efter behag
220 g knoldselleri, revet - efter behag
30 g dild og dildstilke, hakket
30 g persille, hakket
300 g tyk, hjemmerørt mayo
150 g skyr
Portionsstørrelse: 40 g
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 690 kj | |
Protein | 3,33 g | 8 E% |
Kulhydrat | 8,41 g | 24 E% |
Fedt | 12,7 g | 68 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgruppe
Denne opskrift er udviklet efter kostråd til måltider og egner sig til kantiner.
Opskriften er en del af projekt Sunde, klimavenlige opskrifter til professionelle køkkener.