Grøntsagsremoulade

knoldselleri

Sådan gør du

  1. Kør kogte ingridærter på foodprocessor, og puls dem groft. 
  2. Kør kapers og cornichons på foodprocessor, så de bliver finthakket.  
  3. Bland med pickles. 
  4. Vask gulerødder og knoldselleri, og skræl og riv dem fint. 
  5. Skyl persille og dild, og hak det fint. 
  6. Vend alle ingredienserne sammen med mayonnaise og skyr. 

Bælgfrugter i remoulade

Når vi skal op på 100 g tilberedte bælgfrugter om dagen, så må alle kneb tages i brug.

Remoulade spises af de fleste. Serverer vi ovenikøbet en remoulade fyldt med grønt og bælgfrugter, så er det godt og nærende tilbehør til spegepølsemadder, fisk og deller.

Udskriv opskrift

Ingredienser

350 g ingridærter, kogte og veldrænede
75 g kapers
100 g cornichoner
400 g pickles
300 g gulerod, revet - efter behag
220 g knoldselleri, revet - efter behag
30 g dild og dildstilke, hakket
30 g persille, hakket
300 g tyk, hjemmerørt mayo
150 g skyr

Portionsstørrelse: 40 g

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 690 kj
Protein 3,33 g 8 E%
Kulhydrat 8,41 g 24 E%
Fedt 12,7 g 68 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Målgruppe

Denne opskrift er udviklet efter kostråd til måltider og egner sig til kantiner.

Opskriften er en del af projekt Sunde, klimavenlige opskrifter til professionelle køkkener.