Grønkålssalat med granatæbler

Sådan gør du
- Bland grønkål, spidskål og salt, og ”ælt” kålen.
- Blend eddike, sennep, dadler og olie til en glat dressing.
- Bland selleri, kål og dressing.
- Smag til med peber og evt. mere salt og eddike.
- Vend med granatæbler og pinjekerner.
Portioner 100 g per pers
Ingredienser
100 g grønkål, snittet 0,5 cm
200 g spidskål, snittet 0,5 cm
3 g salt
20 g æbleeddike
10 g grov sennep
30 g dadler
10 g olivenolie
250 g knoldselleri, helbagt i tern 1x1 cm
1 g friskkværnet peber
50 g granatæblekerner
40 g ristede pinjekerner
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.