Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder
Sådan gør du
Bland løg og dressing i god tid – evt. dagen før.
Bland de marinerede løg, kål, æbler, løg, abrikoser og valnødder sammen.
Lad salaten stå og marinere i ca. 30 min.
Tilsmag salaten, og anret med lidt af æbler og valnødderne på toppen.
Portionsstørrelse: 80 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 570g
rødløg, fint snittet
- 1140g
æbler i tern 2x2 cm
- 1520g
grønkål, snittet
- 340g
tørrede abrikoser i strimler
- 230g
valnødder, groft hakket
Dressing - 120g
grov dijonsennep
- 120g
olivenolie
- 120g
lys balsamicoeddiken
- 15g
salt
- 4g
friskkværnet peber
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 531 kj | |
Protein | 3,21 g | 10 E% |
Kulhydrat | 11 g | 39 E% |
Fedt | 7,15 g | 50 E% |
* E% = Energiprocentfordeling