Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder

Sådan gør du
- Bland løg og dressing i god tid - evt. dagen før.
- Bland de marinerede løg, kål, æbler, løg, abrikoser og valnødder sammen.
- Lad salaten stå og marinere i ca. 30 min.
- Tilsmag salaten, og anret med lidt af æbler og valnødderne på toppen.
Salat
570 g rødløg, fint snittet
1.1 kg æbler i tern 2x2 cm
1.5 kg grønkål, snittet
340 g tørrede abrikoser i strimler
230 g valnødder, groft hakket
Dressing
120 g grov dijonsennep
120 g olivenolie
120 g lys balsamicoeddiken
15 g salt
4 g friskkværnet peber
Portionsstørrelse: 80 g
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 531 kj | |
Protein | 3,21 g | 10 E% |
Kulhydrat | 11 g | 39 E% |
Fedt | 7,15 g | 50 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgruppe
Denne opskrift er udviklet efter kostråd til måltider og egner sig til kantiner.
Opskriften er en del af projekt Sunde, klimavenlige opskrifter til professionelle køkkener.