Grøn karrypasta

Sådan gør du

Rist spidskommen og koriander på en varm pande, til det er brunet let.

Mal eller knus i morter.

Tilsæt alle øvrige ingredienser, og blend det hele i en foodprocessor til en glat pasta.

Der må IKKE være hele korianderfrø eller spidskommen frø tilbage.

Ingredients for10portionsportionportions:

  • 2g

    spidskommen, hel

  • 2g

    koriander, hel

  • 6g

    chili rød, frisk

  • 10g

    løg i tern

  • 3g

    hvidløg, skrællet

  • 3g

    æbleeddike

  • 3g

    friskkværnet peber

  • 3g

    gurkemeje, hel

  • 6g

    ingefær, hel

  • 120g

    grøn peberfrugt

  • 60g

    koriander, frisk

Egnet til forår

FORÅR

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 225 kj
Protein 1,914 g 14 E%
Kulhydrat 7,867 g 59 E%
Fedt 0,931 g 15 E%

* E% = Energiprocentfordeling

I samme kategori