Grøn karrypasta
Sådan gør du
Rist spidskommen og koriander på en varm pande, til det er brunet let.
Mal eller knus i morter.
Tilsæt alle øvrige ingredienser, og blend det hele i en foodprocessor til en glat pasta.
Der må IKKE være hele korianderfrø eller spidskommen frø tilbage.
Ingredients for10portionsportionportions:
- 2g
spidskommen, hel
- 2g
koriander, hel
- 6g
chili rød, frisk
- 10g
løg i tern
- 3g
hvidløg, skrællet
- 3g
æbleeddike
- 3g
friskkværnet peber
- 3g
gurkemeje, hel
- 6g
ingefær, hel
- 120g
grøn peberfrugt
- 60g
koriander, frisk
Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 225 kj | |
Protein | 1,914 g | 14 E% |
Kulhydrat | 7,867 g | 59 E% |
Fedt | 0,931 g | 15 E% |
* E% = Energiprocentfordeling