Grøn karrypasta

Sådan gør du
- Rist spidskommen og koriander på en varm pande, til det er brunet let.
- Mal eller knus i morter.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser, og blend det hele i en foodprocessor til en glat pasta.
- Der må IKKE være hele korianderfrø eller spidskommen frø tilbage.
Ingredienser
2 g spidskommen, hel
2 g koriander, hel
6 g chili rød, frisk
10 g løg i tern
3 g hvidløg, skrællet
3 g æbleeddike
3 g friskkværnet peber
3 g gurkemeje, hel
6 g ingefær, hel
120 g grøn peberfrugt
60 g koriander, frisk
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 225 kj | |
Protein | 1,914 g | 14 E% |
Kulhydrat | 7,867 g | 59 E% |
Fedt | 0,931 g | 15 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.