Fiskefrikadeller med torsk og ingridærter

Fiskefrikadeller

Sådan gør du

  1. Hak blomkål (inklusiv stok) og de udblødte ingridærter på en foodprocessor eller mini-hakker.
  2. Rør den hakkede masse sammen med resten af ingredienserne i en stor skål.
  3. Farsen kan justeres med mel eller mælk for at få den rette konsistens.
  4. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på panden. Centrumtemperaturen bør maks være 70 grader.
Udskriv opskrift

Ingredienser

65 g udblødte ingridærter
20 g blomkål
120 g løg, revet
450 g torsk, hakket
60 g æg
155 g letmælk
60 g hvedemel
40 g kartoffelmel
2 g bagepulver
salt og peber

Målgruppe

Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.

Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.