Dukkah med bælg og mandler
Sådan gør du
Rist mandler, pinjekerner og linser i ovnen hver for sig ved 180 grader, til de er sprøde – ca. 10-15 min.
Rist sesamfrø, spidskommen og koriander på en tør pande, til sesamfrøene har fået farve.
Lad det hele køle godt af, og hak alle ingredienserne groft på en minihakker.
Portionsstørrelse: 6 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 100g
mandler
- 50g
pinjekerner
- 100g
udblødte anicialinser
- 100g
sesamfrø
- 20g
stødt spidskommen
- 20g
stødt koriander
- 5g
chiliflager
- 10g
flagesalt
- 5g
sort peber, friskkværnet
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 2000 kj | |
Protein | 17,2 g | 15 E% |
Kulhydrat | 13,6 g | 16 E% |
Fedt | 37,9 g | 70 E% |
* E% = Energiprocentfordeling