Dukkah med bælg og mandler

Sådan gør du

Rist mandler, pinjekerner og linser i ovnen hver for sig ved 180 grader, til de er sprøde – ca. 10-15 min. 

Rist sesamfrø, spidskommen og koriander på en tør pande, til sesamfrøene har fået farve. 

Lad det hele køle godt af, og hak alle ingredienserne groft på en minihakker. 

Portionsstørrelse: 6 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 100g

    mandler

  • 50g

    pinjekerner

  • 100g

    udblødte anicialinser

  • 100g

    sesamfrø

  • 20g

    stødt spidskommen

  • 20g

    stødt koriander

  • 5g

    chiliflager

  • 10g

    flagesalt

  • 5g

    sort peber, friskkværnet

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 2000 kj
Protein 17,2 g 15 E%
Kulhydrat 13,6 g 16 E%
Fedt 37,9 g 70 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med