Crudité af sæsonens grønt
Sådan gør du
Snit de valgte grønsager i fine strimler på mandolinen.
Læg i iskoldt vand minimum 2 timer. Gerne natten over.
Dræn og tør grønsagerne.
Vend med olivenolie, skalotteløg, salt og peber, og server straks sammen med tarteletter eller anden cremet ret.
Portionsstørrelse: 80 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 4000g
af sæsonens grønt, fx:
grønne asparges
radiser
skorzenerødder
blomkål
gulerødder
knoldselleri
pak chou
- 25g
olivenolie
- 75g
super finthakket skalotteløg
- 15g
salt
- 5g
friskkværnet peber
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 141 kj | |
Protein | 2,39 g | 29 E% |
Kulhydrat | 2,7 g | 45 E% |
Fedt | 1 g | 26 E% |
* E% = Energiprocentfordeling