Crudité af sæsonens grønt

Crudité

Foto: Arlapro

Sådan gør du

Snit de valgte grønsager i fine strimler på mandolinen.

Læg i iskoldt vand minimum 2 timer. Gerne natten over.

Dræn og tør grønsagerne.

Vend med olivenolie, skalotteløg, salt og peber, og server straks sammen med tarteletter eller anden cremet ret.

Portionsstørrelse:  80 g

Ingredients for50portionsportionportions:

  • 4000g

    af sæsonens grønt, fx:

  • grønne asparges

  • radiser

  • skorzenerødder

  • blomkål

  • gulerødder

  • knoldselleri

  • pak chou

  • 25g

    olivenolie

  • 75g

    super finthakket skalotteløg

  • 15g

    salt

  • 5g

    friskkværnet peber

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 141 kj
Protein 2,39 g 29 E%
Kulhydrat 2,7 g 45 E%
Fedt 1 g 26 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med