Cremet kyllingesalat med citron og forårsløg

Kyllingesalat

Sådan gør du

DAGEN FØR:

  1. Sæt ingridærterne i blød i rigeligt vand natten over.

PÅ DAGEN:

  1. Kog ingridærterne efter pakkens anvisning.
  2. Kog eller damp kyllingebryst i letsaltet vand, til det er gennemstegt (minimum 75 grader).
  3. Tag kyllingen op af gryden og lad den køle ned.
  4. Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, spidskommen og salt sammen.
  5. Hak ingridærterne groft, og vend dem i mayonnaiseblandingen sammen med forårsløg og bladselleri.
  6. Når kyllingebrysterne er kølet helt ned, skæres de i stykker og vendes i salaten til sidst.
  7. Smag salaten til med salt og spidskommen, evt. citronsaft.
Udskriv opskrift

Ingredienser

30 g kogte ingridærter
20 g forårsløg i skiver
20 g bladselleri i skiver
155 g kyllingebryst
70 g mayonnaise
55 g cremefraiche 18%
citronsaft
spidskommen
salt og peber

Målgruppe

Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.

Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.