Cremet kyllingesalat med citron og forårsløg
Sådan gør du
DAGEN FØR: Sæt ingridærterne i blød i rigeligt vand natten over.
PÅ DAGEN:
Kog ingridærterne efter pakkens anvisning.
Kog eller damp kyllingebryst i letsaltet vand, til det er gennemstegt (minimum 75 grader).
Tag kyllingen op af gryden og lad den køle ned.
Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, spidskommen og salt sammen.
Hak ingridærterne groft, og vend dem i mayonnaiseblandingen sammen med forårsløg og bladselleri.
Når kyllingebrysterne er kølet helt ned, skæres de i stykker og vendes i salaten til sidst.
Smag salaten til med salt og spidskommen, evt. citronsaft.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 30g
kogte ingridærter
- 20g
forårsløg i skiver
- 20g
bladselleri i skiver
- 155g
kyllingebryst
- 70g
mayonnaise
rapsolie
- 55g
cremefraiche 18%
citronsaft
citronsaft
salt og peber
spidskommen
salt og peber