Cremet kyllingesalat med citron og forårsløg

Sådan gør du
DAGEN FØR:
- Sæt ingridærterne i blød i rigeligt vand natten over.
PÅ DAGEN:
- Kog ingridærterne efter pakkens anvisning.
- Kog eller damp kyllingebryst i letsaltet vand, til det er gennemstegt (minimum 75 grader).
- Tag kyllingen op af gryden og lad den køle ned.
- Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, spidskommen og salt sammen.
- Hak ingridærterne groft, og vend dem i mayonnaiseblandingen sammen med forårsløg og bladselleri.
- Når kyllingebrysterne er kølet helt ned, skæres de i stykker og vendes i salaten til sidst.
- Smag salaten til med salt og spidskommen, evt. citronsaft.
Ingredienser
30 g kogte ingridærter
20 g forårsløg i skiver
20 g bladselleri i skiver
155 g kyllingebryst
70 g mayonnaise
55 g cremefraiche 18%
citronsaft
spidskommen
salt og peber
Målgruppe
Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.
Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.