Coleslaw af spidskål og hvid quinoa

Sådan gør du
- Snit kålen fint.
- Rør eddike, sennep, salt, sukker og kommen sammen, og vend det i kålen.
- Lad kålen trække på køkkenbordet en times tid.
- Dræn kålen for væde i hulbakker.
- Bland quinoa, skyr og mayo, og vend dette med kålen.
- Tilsmag med lidt peber.
Passer til brioche med selleribøf
Ingredienser
400 g spidskål, fintsnittet (2mm)
30 g rødvinseddike
8 g sennep dijon
4 g salt
8 g sukker
2 g hel kommen (ikke spidskommen)
200 g kogt hvid quinoa
30 g skyr
25 g mayonnaise
1 g friskkværnet peber
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.