Coleslaw af spidskål og hvid quinoa

Sådan gør du

Snit kålen fint.

Rør eddike, sennep, salt, sukker og kommen sammen, og vend det i kålen.

Lad kålen trække på køkkenbordet en times tid.

spidskål

Dræn kålen for væde i hulbakker.

Bland quinoa, skyr og mayo, og vend dette med kålen.

Tilsmag med lidt peber.

Ingredients for10portionsportionportions:

  • 400g

    spidskål, fintsnittet (2mm)

  • 30g

    rødvinseddike

  • 8g

    sennep dijon

  • 4g

    salt

  • 8g

    sukker

  • 2g

    hel kommen (ikke spidskommen)

  • 200g

    kogt hvid quinoa

  • 30g

    skyr

  • 25g

    mayonnaise

  • 1g

    friskkværnet peber

Passer til:

Brioche med selleribøf

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til kantiner

KANTINE

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

I samme kategori