Chiadessert med sprød müeslitopping og syltede æbler

Foto: Deborah Ryan

Sådan gør du

Chiagrød

  1. Bland havregryn, chiafrø, græskarkerner, kanel, vaniljesukker, soyadrik, vegansk fløde og sirup i en skål.
  2. Dæk til og sæt på køl i min. tre timer eller natten over.
  3. Server grøden med sprød müesli eller æbletopping – eller begge dele.
Udskriv opskrift

Mængde

"10 portioner" giver ca. 1,115 kg chiadessert, hvilket svarer til ca. 15 portioner af 75 g

Ingredienser

210 g finvalsede havregryn
40 g chiafrø
40 g græskarkerner
6 g kanel stødt
4 g vaniljesukker
70 g soyadrik
120 g vegansk fløde 24% (1% protein)
40 g sirup

Målgruppe

Denne opskrift er udviklet til småtspisende.

Opskriften er en del af projekt Planterig forplejning til ældre og patienter.