Cashewcreme

cashewcreme
Fotograf: Chris Tonnesen

Sådan gør du

Dagen før: 

  1. Udblød cashewnødderne i koldt vand i 4-5 timer på køl – gerne natten over.

På dagen:

  1. Pil hvidløget.
  2. Kom cashewnødderne og lidt af vandet, som de har stået i blød i, i en blender, og kør det helt glat sammen med hvidløget.
  3. Smag til med salt og peber samt lidt limesaft.

Tip

Cremen kan krydres efter smag, for eksempel med soltørrede tomater, oregano eller basilikum.

Udskriv opskrift

Ingredienser

100 g cashewnødder
2 g hvidløg
salt og peber
1 tsk limesaft

Målgruppe

Denne opskrift er målrettet elever på frie fagskoler og højskoler. De er altså til raske unge og voksne, og kan derfor også bruges i kantiner.

Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til frie fagskoler og højskoler.