Boghvede-rug crackers

Rugcrackers, der bliver knust

Foto: Arlapro

Sådan gør du

Bland sesam, chiafrø, hampefrø, græskarkerner i en skål, og overhæld med vand.

Lad det trække ca. 30 minutter.

Tilsæt olie, boghvede, rugmel, rismel, soya, bagepulver og salt.

Rør det hele grundigt til en fast, smørbar masse.

Udrul ca. 225 g dej i et meget tyndt lag mellem 2 stykker bagepapir på en bageplade.

Fjern det øverste bagepapir, og drys evt. med lidt mere salt og krydderurter, der passer til din ret.

Sæt bagepladen i en ovn ved 170º, og bag i ca. 20 minutter, til chipsene er helt sprøde.

Knæk dem i passende stykker, og server som snack eller tilbehør til suppe.

Portionsstørrelse:  25 g

Ingredients for50portionsportionportions:

  • 60g

    sort sesam

  • 60g

    lys sesam

  • 35g

    chiafrø

  • 60g

    hampefrø

  • 100g

    græskarkerner

  • 1300g

    vand

  • 50g

    neutral olie

  • 150g

    boghvedegryn

  • 300g

    rugmel

  • 350g

    groft rismel

  • 100g

    soya

  • 5g

    bagepulver

  • 5g

    salt

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 1887 kj
Protein 14,1 g 13 E%
Kulhydrat 45,8 g 45 E%
Fedt 21,9 g 43 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med