Bacon-linsetopping

Sådan gør du
- Steg baconen godt af på panden og gem fedtet.
- Tag bacon af panden og læg på et fedtabsorberede underlag.
- Steg løgene i baconfedtet. Løgene skal steges godt, så de bliver gyldne og karamelliseret.
- Rist linserne af sammen løgene de sidste par minutter.
- Tilsæt bacon og rist det hele sammen 1-2 minutter.
- Kom blandingen i små skåle og kom en teske i, så kan gæsterne selv drysse det på, de vil have.
Ingredienser
1 kg bacon i tern
1 kg løg I tern
1 kg Anicia linser (udblødte)
Målgrupper
Denne opskrift egner sig til kulinarisk set til kantiner, ældre og syge. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringsstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Denne opskrift er en del af projekt Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge.