Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto
Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto [...]
Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto [...]
Hvid gryderet med kylling Sådan gør du [...]
Grundfars til frikadeller Sådan gør du Udblød [...]
Mos på kartofler og bælgfrugter Sådan gør [...]
Ærtebøf med bløde løg og svampe Sådan [...]
Millionbøf med kål og røde linser Sådan gør [...]
Brun sovs med bælgfrugter Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard