INDISK KARRYSOVS TIL BOLLER ELLER ANDET
Indisk karrysovs til boller eller andet Sådan [...]
Indisk karrysovs til boller eller andet Sådan [...]
Løgflødesovs med ribsgele Sådan gør du Steg [...]
Sellerisovs til grøn version af boller i selleri [...]
Klassisk karrysovs til grønne boller i karry [...]
Hvid sovs Sådan gør du Lys roux [...]
Bearnaise fra køkkenhaven Sådan gør du Kog [...]
Brun sovs med bælgfrugter Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard