STEGTE LØG PÅ GULERODSROMESCO MED ANISSYLTEDE LØG, SENNEPSFRØ OG KARSE
Stegte løg på gulerodsromesco med anissyltede løg, sennepsfrø og [...]
Stegte løg på gulerodsromesco med anissyltede løg, sennepsfrø og [...]
Fuldkornskikærtebrød (Socca) Sådan gør du Bland alle [...]
Blomkålscouscous med nødder, bønner og grønkål Sådan [...]
Indisk karrysovs til boller eller andet Sådan [...]
Grøn version af boller i karry Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard