GRØNKÅLSSALAT MED ÆBLER, ABRIKOSER OG VALNØDDER
Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder Sådan [...]
Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder Sådan [...]
Boghvede-rug crackers Sådan gør du Bland sesam, [...]
Samosa med kartofler, ærter og hjemmelavet karry [...]
Bagt græskarsuppe med tomat og gratinerede kartoffeltern [...]
Raita med mynte og ræddike Sådan gør [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard