Fremtidige tilføjelser?
Fremtidige tilføjelser til metodikogsmag.dk?
Metodikogsmag.dk er allerede en rigtig god værktøjskasse til dig, der arbejder med mad i et storkøkken.
Får vi på et tidspunkt mulighed (økonomi) for at udvide siden med endnu mere indhold, kunne vi godt tænke os at komme rundt om emner som:
Klimavenlig mad og -køkkendrift
Madspild
Nye danske planteproteiner
Kager og desserter
Køkkenkemi – Hvordan viden om kemiske processer kan optimere og effektivisere madlavning. Jens Folke beskæftiger sig med dette, og har udgivet et væld af artikler under navnet Køkkenkemisten i fagbladet Dansk Kemi. Dem finder du her. Er du nysgerrig, kan du følge Køkkenkemisten på Facebook.
Neurogastronomi – Hvad farve, lyd, tekstur, minder og omgivelser betyder for smagsoplevelsen. Rasmus Bredahl, som har skrevet bogen Neurogastronomi – Hemmeligheden bag det perfekte måltid, beskæftiger sig med dette. Er du nysgerrig, kan du følge ham på Facebook her.
Se video om, hvordan forskellige lyde kan ændre smagsoplevelsen af chokolade
Her kan du se, hvad farve betyder for vores smagsoplevelser: