Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Opskrifter
  • Film
    • Lav små film selv
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
SalaterCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T19:34:35+01:00
et bundt gulerødder

ASIATISK GULERODSSALAT

Caroline2020-10-07T11:00:32+02:00
knoldselleri

BAGT KNOLDSELLERI PÅ BØNNECREME

Caroline2020-10-06T20:26:24+02:00
Rødbede

BAGT RØDBEDESALAT

Caroline2020-10-06T20:30:32+02:00
aubergine

BAGTE AUBERGINER MED LIMABØNNER

Caroline2021-01-20T19:30:08+01:00
en halv tomat

BAGTE TOMATER MED ESTRAGON

Caroline2020-09-30T09:48:21+02:00
et spidskålshoved

COLESLAW AF SPIDSKÅL OG HVID QUINOA

Caroline2020-10-06T20:25:22+02:00
Fennikelsalat i skål

FENNIKELSALAT MED APPELSINMARINEREDE BØNNER

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
Grønkål

GRØNKÅLSSALAT MED GRANATÆBLER

Caroline2021-01-20T19:37:11+01:00
hjertesalat

HJERTESALAT MED HYLDEBLOMSTVINAIGRETTE

Caroline2021-01-20T20:59:07+01:00
Hvidkål

KÅLSALAT TIL ÅRSTIDEN

Caroline2020-10-06T20:27:34+02:00
Laurbærkartofler i salat i skål

LAURBÆRKARTOFLER I SALAT

Caroline2020-10-06T20:23:49+02:00

MAROKKANSKE GULERØDDER

Caroline2021-01-20T19:28:10+01:00
Quinoasalat i skål

QUINOASALAT MED LIME

Caroline2021-01-20T19:25:30+01:00
en bunke ris

RISSALAT MED BUTTERNUT SQUASH

Caroline2020-10-06T20:22:40+02:00
en halv tomat

SØDE TOMATER MED CITRON

  • Grønne retter i store gryder
  • Opskrifter
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Hvorfor grøn mad?
  • Grønne retter – hvordan?
    • Grønne retter, der lever op til anbefalingerne
    • Ombytningsredskab – byt kødet ud
      • Eksempel på brug af ombytningsredskab
    • Nye grønne proteinkilder
  • Sådan gør I det grønne valg lettere for modtagerne
  • Hvem står bag?

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Claus Angelo, Smagsdanner
Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Go to Top