Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Opskrifter
  • Film
    • Lav små film selv
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
FastfoodCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T20:56:20+01:00
Selleribøf serveret som burger i brioche og med cole slaw

BURGER MED SELLERIBØF

Caroline2021-01-20T20:57:41+01:00
Falafel med pitabrød, salat og dip på tallerken

FALAFLER AF EDEMAMEBØNNER

Caroline2021-01-20T21:00:26+01:00
Hvidkål

FORÅRSRULLER

Caroline2021-01-20T21:03:47+01:00
et bundt gulerødder

LYNSTEGTE RØDDER, KÅL OG NUDELSALAT

Caroline2020-10-07T11:06:27+02:00
majskolbe

MAJSDELLER

Caroline2020-10-01T11:22:29+02:00
Fetaost

PIROGGER MED GRØNKÅL OG FETA

Caroline2021-01-20T21:05:49+01:00
Kartoffel med skræl

SAMOSA MED KARTOFLER OG ÆRTER

Caroline2021-01-20T21:10:17+01:00
et hvidkålshoved

STEGTE NUDLER PAD THAI

  • Grønne retter i store gryder
  • Opskrifter
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Hvorfor grøn mad?
  • Grønne retter – hvordan?
    • Grønne retter, der lever op til anbefalingerne
    • Ombytningsredskab – byt kødet ud
      • Eksempel på brug af ombytningsredskab
    • Nye grønne proteinkilder
  • Sådan gør I det grønne valg lettere for modtagerne
  • Hvem står bag?

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Claus Angelo, Smagsdanner
Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Go to Top