Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Opskrifter
  • Film
    • Lav små film selv
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Fars og hakCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2020-10-07T11:09:22+02:00
Farsbrød i skiver på et fad

FARSBRØD MED LØGSOVS

Caroline2021-01-20T21:25:24+01:00
Grønne boller i karry på tallerken

GRØN VERSION AF BOLLER I KARRY

Caroline2021-01-20T21:27:12+01:00
et blomkålshoved

GRØN VERSION AF BOLLER I SELLERI

Caroline2021-01-20T21:33:38+01:00
en halv tomat

GRØN VERSION AF BOLLER I TOMATSOVS

Caroline2020-10-07T11:06:27+02:00
majskolbe

MAJSDELLER

Caroline2020-10-07T11:02:25+02:00
en halv champignon

SVAMPEDELLER MED VALNØDDER

  • Grønne retter i store gryder
  • Opskrifter
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Hvorfor grøn mad?
  • Grønne retter – hvordan?
    • Grønne retter, der lever op til anbefalingerne
    • Ombytningsredskab – byt kødet ud
      • Eksempel på brug af ombytningsredskab
    • Nye grønne proteinkilder
  • Sådan gør I det grønne valg lettere for modtagerne
  • Hvem står bag?

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Claus Angelo, Smagsdanner
Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Go to Top