Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Opskrifter
  • Film
    • Lav små film selv
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Dip og smørrelseCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T19:58:43+01:00
Æble

ÆBLECHUTNEY

Caroline2020-10-07T11:24:22+02:00
Ærter

ÆRTEDYP MED MYNTE

Caroline2020-10-07T11:23:18+02:00
Grov baba ganoush i skål

BABA GANOUSH MED GRØNNE LINSER

Caroline2021-01-20T20:01:01+01:00
rød peberfrugt

CHILIMAYONNAISE MED BAGT PEBER

Caroline2020-10-07T11:21:14+02:00
Gul ærtedip i lille glasskål

GUL ÆRTEDIP MED KARRY

Caroline2021-01-20T20:02:17+01:00
Hara Bare kebab på tallerken med brød, salat og dip

HARA BARA KEBAB

Caroline2020-10-07T11:18:40+02:00
HVis bønnedip i skål på fad med friske grøntsagsstænger

HVID BØNNEDIP MED KAPERS OG CITRON

Caroline2021-01-20T20:03:42+01:00
hvide bønner

HVID BØNNEHUMUS MED BRUNET SMØR

Caroline2020-10-07T11:19:58+02:00
en bunke kikærter

KIKÆRTEMAYONNAISE

Caroline2020-10-07T11:15:49+02:00
rød peberfrugt

MOJO PEBERFRUGTDIP MED LINSER

Caroline2020-09-30T09:48:20+02:00
et bundt bredbladet persille

PERSILLEPESTO

Caroline2021-01-20T20:05:51+01:00
et bundt bredbladet persille

PERSILLEPESTO MED GRØNNE FLÆKÆRTER

Caroline2021-01-20T20:08:27+01:00
Persisk dip i skål

PERSISK DIP – MÂSTE BOORANI

Caroline2020-09-30T09:48:23+02:00
agurk med skårne skiver

RAITA AF AGURK OG RADISER

Caroline2020-09-30T09:48:20+02:00
mynte

RAITA MED MYNTE OG RÆDDIKE

  • Grønne retter i store gryder
  • Opskrifter
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Hvorfor grøn mad?
  • Grønne retter – hvordan?
    • Grønne retter, der lever op til anbefalingerne
    • Ombytningsredskab – byt kødet ud
      • Eksempel på brug af ombytningsredskab
    • Nye grønne proteinkilder
  • Sådan gør I det grønne valg lettere for modtagerne
  • Hvem står bag?

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Claus Angelo, Smagsdanner
Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Go to Top