Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Opskrifter
  • Film
    • Lav små film selv
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Andet tilbehørCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2020-09-30T09:48:24+02:00
Æble

ÆBLECHUTNEY

Caroline2020-09-30T09:48:15+02:00
Løg i skiver

GRØN KARRYPASTA

Caroline2020-10-01T10:55:53+02:00
en bunke kikærter

KIKÆRTER I SALT CITRONOLIE

Caroline2020-09-30T09:48:14+02:00
et halvt råt løg

LØGMARMELADE

Caroline2020-09-30T09:48:14+02:00
Ribs

RYSTERIBS

Caroline2020-09-30T09:48:18+02:00
Løg i skiver

SPRØDE LØG

Caroline2020-09-30T09:48:17+02:00
et helt løg

SYLTEDE LØG

  • Grønne retter i store gryder
  • Opskrifter
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Hvorfor grøn mad?
  • Grønne retter – hvordan?
    • Grønne retter, der lever op til anbefalingerne
    • Ombytningsredskab – byt kødet ud
      • Eksempel på brug af ombytningsredskab
    • Nye grønne proteinkilder
  • Sådan gør I det grønne valg lettere for modtagerne
  • Hvem står bag?

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Claus Angelo, Smagsdanner
Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Go to Top