Tomat med pebermash – smørrebrød
Sådan gør du
Rib grønkålen og snit den fint.
Vend grønkålen med eddike, olivenolie, salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Skær skalotteløgene i tynde skiver.
Smør mayonnaise på rugbrødsskiverne.
Læg 3-4 skiver tomat på hver.
Kom 1 tsk. pebermash på hver portion og top med grønkål.
Riv peberrod henover.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 125g
grønkål
- 25ml
eddike
- 25ml
olivenolie
salt og peber
- 1000g
tomater
- 100g
skalotteløg
- 250ml
mayonnaise
- 10stk
skiver rugbrød
- 250ml
pebermash* eller chilisauce
juster efter styrke
Warning: Undefined array key "ingredients_unit" in /customers/8/3/6/metodikogsmag.dk/httpd.www/wp-content/plugins/recipe-calculator/public/rcal.php on line 87
Warning: Undefined array key "ingredients_unit" in /customers/8/3/6/metodikogsmag.dk/httpd.www/wp-content/plugins/recipe-calculator/public/rcal.php on line 89
- 10
cm peberrod