Dukkah med bælg og mandler

Sådan gør du
- Rist mandler, pinjekerner og linser i ovnen hver for sig ved 180 grader, til de er sprøde - ca. 10-15 min.
- Rist sesamfrø, spidskommen og koriander på en tør pande, til sesamfrøene har fået farve.
- Lad det hele køle godt af, og hak alle ingredienserne groft på en minihakker.
Ingredienser
100 g mandler
50 g pinjekerner
100 g udblødte anicialinser
100 g sesamfrø
20 g stødt spidskommen
20 g stødt koriander
5 g chiliflager
10 g flagesalt
5 g sort peber, friskkværnet
Portionsstørrelse: 6 g
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 2000 kj | |
Protein | 17,2 g | 15 E% |
Kulhydrat | 13,6 g | 16 E% |
Fedt | 37,9 g | 70 E% |
* E% = Energiprocentfordeling
Målgruppe
Denne opskrift er udviklet efter kostråd til måltider og egner sig til kantiner.
Opskriften er en del af projekt Sunde, klimavenlige opskrifter til professionelle køkkener.