Tomatsalsa-relish
Sådan gør du
Kom løg, chili, peberfrugt, tomater, ingefær, eddike og sukker i en tykbundet gryde, og lad det hele simre i ca. 25 minutter.
Hak butterbeans groft.
Kom butterbeans i gryden og tilsæt salt.
Kog yderligere 3 minutter.
Kom det hele i et skoldet syltetøjsglas, og kom det på køl.
Portionsstørrelse: 40 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 350g
rødløg, fintsnittet
- 15g
rød chili, fintsnittet
- 320g
rød peberfrugt i tern
- 1300g
friske tomater i tern
- 40g
frisk ingefær i skiver
- 60g
lagereddike
- 200g
sukker
- 8g
salt
- 300g
kogte butterbeans
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 308 kj | |
Protein | 1,86 g | 10 E% |
Kulhydrat | 14,2 g | 84E% |
Fedt | 0,33 g | 5 E% |
* E% = Energiprocentfordeling