Raita med mynte og ræddike

Sådan gør du

mynte

Bland ræddiker og kinaradiser med salt, og lad det stå ca. 30 minutter.

Dræn grønsagerne for væske.

Bland grønsager, skyr, mynte, honning og krydderier til raitaen, og lad den gerne trække et par timer før servering.

Portionsstørrelse: 80 g

Ingredients for50portionsportionportions:

  • 1500g

    røde ræddiker i fine strimler

  • 1500g

    kinaradiser i fine strimler

  • 1200g

    skyr 0,2%

  • 40g

    hakket mynte

  • 40g

    honning

  • 8g

    spidskommen

  • 8g

    friskkværnet peber

  • 15g

    salt

Næringsindhold

Pr 100 g E%*
Energi 171 kj
Protein 4,02 g 40 E%
Kulhydrat 5,2 g 56 E%
Fedt 0,16 g 3 E%
*Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med