Blomkålscouscous med nødder, bønner og grønkål
Sådan gør du
Del blomkål i mindre stykker, og riv/ kør på foodprocesser, til blomkålen ligner couscous.
Hak eller blend grønkål fint til samme konsistens som blomkålen.
Granulér de hvide bønner på foodprocessor med plukket estragon.
Blend citron, olivenolie, salt og peber til en marinade.
Bland blomkål, grønkål, bønner, parmesan og nødder sammen, og vend med dressingen.
Smag til med evt. mere citron, salt og friskkværnet peber.
Portionsstørrelse: 120 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 3200g
blomkål med blade og stokke
- 1200g
grønkål, hakket fint
Bønnegranulat - 750g
kogte, hvide bønner
- 100g
plukket, frisk estragon
- 100g
saltet citron
- 150g
olivenolie
- 12g
salt
- 5g
friskkværnet peber
- 300g
revet/blendet parmesan
- 200g
hasselnødder, ristet og hakket
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 457 kj | |
Protein | 5,85 g | 22 E% |
Kulhydrat | 5,75 g | 26 E% |
Fedt | 6,17 g | 50 E% |
* E% = Energiprocentfordeling