Blomkålscouscous med nødder, bønner og grønkål

Sådan gør du

Del blomkål i mindre stykker, og riv/ kør på foodprocesser, til blomkålen ligner couscous.

Hak eller blend grønkål fint til samme konsistens som blomkålen.

Granulér de hvide bønner på foodprocessor med plukket estragon.

Blend citron, olivenolie, salt og peber til en marinade.

Bland blomkål, grønkål, bønner, parmesan og nødder sammen, og vend med dressingen.

Smag til med evt. mere citron, salt og friskkværnet peber.

Portionsstørrelse:  120 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 3200g

    blomkål med blade og stokke

  • 1200g

    grønkål, hakket fint

  • Bønnegranulat
  • 750g

    kogte, hvide bønner

  • 100g

    plukket, frisk estragon

  • 100g

    saltet citron

  • 150g

    olivenolie

  • 12g

    salt

  • 5g

    friskkværnet peber

  • 300g

    revet/blendet parmesan

  • 200g

    hasselnødder, ristet og hakket

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 457 kj
Protein 5,85 g 22 E%
Kulhydrat 5,75 g 26 E%
Fedt 6,17 g 50 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med