Rysteribs

Sådan gør du

3 dage før

Fordel ribs i en gastrobakke (max 2,5 kg pr bakke).Ribs

Drys med sukker.

Tildæk med film og opbevar på køl.

2 dage før

Vend grundigt i ribsene, og stil tilbage på køl.

1 dag før

Bag ribs og sukker ved 120 grader i 30 minutter.

Tjek minimumtemperatur er 75 grader.

Afkøl og opbevar på køl. Der bliver ca. 2 kg.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 2500g

    ribs, frost

  • 1000g

    sukker

Egnet til forår

FORÅR

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 677 kj
Protein 0,975 g 2 E%
Kulhydrat 34,58 g 87 E%
Fedt 1,275 g 7 E%

* E% = Energiprocentfordeling

I samme kategori