Raita af agurk og radiser

Sådan gør du

Første dag:

Bland agurker og salt, og lad agurkerne væske og dryppe af til næste dag.

Anden dag:

Bland skyr, mynte og krydderier, og vend dressingen med de drænede agurker og radiser.

Lad raitaen stå en times tid, før den vendes sammen igen og udportioneres.

agurk med skårne skiver

Ingredients for10portionsportionportions:

    1 portion = 90 g
  • 500g

    agurk med skræl i tern 1,5x1,5 cm

  • 5g

    salt

  • 250g

    skyr

  • 50g

    græsk yoghurt

  • 12g

    hakket mynte

  • 2g

    spidskommen

  • 2g

    friskkværnet peber

  • 3g

    salt

  • 100g

    radiser i tynde skiver 0,3 mm

Vegansk?

Erstat yoghurt med et vegansk produkt, og så bliver retten vegansk.

Passer til Indisk curry.

Egnet til forår

FORÅR

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

I samme kategori