Raita af agurk og radiser
Sådan gør du
Første dag:
Bland agurker og salt, og lad agurkerne væske og dryppe af til næste dag.
Anden dag:
Bland skyr, mynte og krydderier, og vend dressingen med de drænede agurker og radiser.
Lad raitaen stå en times tid, før den vendes sammen igen og udportioneres.
Ingredients for10portionsportionportions:
- 1 portion = 90 g
- 500g
agurk med skræl i tern 1,5x1,5 cm
- 5g
salt
- 250g
skyr
- 50g
græsk yoghurt
- 12g
hakket mynte
- 2g
spidskommen
- 2g
friskkværnet peber
- 3g
salt
- 100g
radiser i tynde skiver 0,3 mm
Vegansk?
Erstat yoghurt med et vegansk produkt, og så bliver retten vegansk.
Passer til Indisk curry.
Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.